DomovSpletna trgovinaPogoji poslovanja

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji Spletne trgovine Jeram Pohodništvo so sestavljeni v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu (ZEPEP), Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Spletna trgovina je informacijski sistem, namenjen predstavitvi ponudbe in prodaje promocijskih izdelkov uporabnikom. Kupec je oseba, ki preko spleta naroči, plača in prevzame blago.

Kupec potrjuje, da je ob nakupu seznanjen s celotnim besedilom »splošni pogoji spletne trgovine Jeram Pohodništvo« na spletnem mestu www.jerpoh.com/spletna-trgovina ter se z njimi strinja.

Podatki o podjetju:

Matej Jeram s.p.
Poljane 11, 5282 Cerkno
Telefon: +386 (0) 41 479 274
Email: info@jerpoh.com

Davčna številka: 78145678
Nismo zavezanec za DDV, DDV ni obračunan na podlagi 1. točke 94. člena ZDDV-1

Matična številka: 6452655000
TRR: IBAN SI56 0510 0801 3479 791 (ABANKA d.d.)

Naročila:

Podjetje sprejme naročilo prek spletnega obrazca poslanega s spletne trgovine. Naročilo kupec potrdi s plačilom predračuna ali s potrditvijo elektronskega sporočila, kjer je mogoče tudi sporočiti dodatne želje in morebitne spremembe naročila.

V primeru, da naročenega blaga ni na zalogi, lahko društvo odstopi od izvedbe naročila tako, da kupca o tem predhodno obvesti.

Naročeno blago je praviloma odposlano v treh (7) delovnih dneh od prejema naročila. Rok začne teči z dnem, ko je naročilo potrjeno s strani kupca, v primeru gotovinskega plačila ob povzetju, ali plačano po predračunu/ponudbi.

Dostava in poštnina:

Za dostavo naročenega blaga podjetje uporablja storitve GLS Slovenije d.o.o. in Pošte Slovenije d.o.o.. Stroške poštnine in pakiranja plača pri vrednosti naročila do 60 € kupec, pri vrednosti naročila nad 60 € ne glede na velikost in vrednost pa so vključeni v ceno izdelka.

Cene:

Cene izdelkov in poštnine so v evrih (EUR) brez DDV. Cene veljajo na dan potrditve naročila. Ostale ugodnosti v primeru akcijske ponudbe veljajo samo za čas, ki je naveden ob sami akcijski ponudbi. Podjetje ima pravico do spremembe cen ter pravico do napake pri objavi cene. Ob plačilu oz. dostavi izdelka prejme kupec originalni račun.

Načini plačila:

Podjetje omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu (velja cena brez DDV),
  • z nakazilom na račun podjetje po prejeti ponudbi/predračunu (velja cena brez DDV),

Podatki o sklenjenih pogodbah oz. o opravljenih naročilih so shranjeni v sistemu spletne trgovine Jeram Pohodništvo in v arhivu podjetje ter so na upravičeno zahtevo posredovani uporabnikom.

Vračilo blaga in reklamacije:

Kupec ima pravico do zamenjave ali vračila blaga. Kupec poda reklamacijski zahtevek z navedbo napake in datuma nakupa, pisno na naslov
Matej Jeram s.p. Poljane 11, 5282 Cerkno ali po elektronski pošti na  info@jerpoh.com.
Kupec prejme odgovor v roku 8 dni od prejema reklamacijskega zahtevka. Po odobrenem reklamacijskem zahtevku, kupec vrne blago po pošti na:
Matej Jeram s.p. Poljane 11, 5282 Cerkno. Reklamirano blago mora kupec vrniti nepoškodovano v originalni embalaži, v nespremenjeni obliki, in količini. Priložena mora biti kopija računa. V kolikor so ti pogoji izpolnjeni, bo kupcu vrnjena kupnina za blago, zmanjšana za stroške poštnine,najkasneje v (8) delovnih dneh od prejema reklamiranega blaga.

Varstvo osebnih podatkov:

Podjetje se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov kupca.
Z naročilom in nakupom kupec dovoljuje, da podjetje vzpostavi, vodi, vzdržuje in upravlja s kupčevimi osebnimi podatki. Podjetje zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (Ur. List RS št. 59/99, 57/01) in se zavezuje, da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bo posredovalo tretji osebi.

Veljavnost splošnih pogojev:

Ti pogoji veljajo od dne njihovega sprejema, ki je 07.01.2014, nedoločen čas. Vsi tu navedeni pogoji in pravila so zavezujoči za kupca in podjetje.
Vse morebitne spore bosta stranki reševali sporazumno. V primeru, da sporazuma ni mogoče doseči, bo spor reševalo pristojno sodišče v Novi Gorici.

Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš